Coördinatie Platform Vermissing (CPV) uit Urk leidt grootschalige zoektocht

OPROEP: HELP MORGEN DE OUDERS MEEZOEKEN NAAR DE VERMISTE DENNIS SCHOONHOVEN!

De 25-jarige Dennis Schoonhoven uit Apeldoorn wordt sinds afgelopen woensdagochtend vermist van een gesloten afdeling van GGNet (Geestelijk Gezondheidszorg) in Apeldoorn. Met man en macht is er in de omgeving gezocht door o.a. de politie, helikopter, vrijwilligers speurhondenteam RHWW, Staatsbosbeheer, opvang Lichtpunten, familie en vrienden. Dennis is nog niet gevonden en daarom vindt er morgen (zondag 30 augustus) een grootschalige vrijwilligerszoektocht plaats i.s.m. de politie onder begeleiding van Coördinatie Platform Vermissing (CPV) uit Urk in de omgeving van Apeldoorn.

VRIJWILLIGERS, HELP MEE!
Morgen start de zoektocht om 11.00 uur vanaf Ontmoetingsplek het Kristal in Apeldoorn. Adres: Distelvlinderlaan 200, 7323 XB Apeldoorn
. Hier settelt ook het communicatiecentrum van CPV zich en deelt alle vrijwilligers in die gecoördineerd in het gebied gaan zoeken. Iedereen vanaf 18 jaar kan meehelpen met zoeken. Vrijwilligers kunnen zich morgen direct aanmelden bij het startpunt. Help de ouders van Dennis mee om hem te vinden!

CPV is een vrijwilligersteam dat kan worden ingeschakeld, wanneer alle andere pogingen al ingezet zijn. Een strohalm en een baken met name voor de familie, waarbij alles op alles wordt gezet om de vermiste te vinden. CPV kan voor ieder natuurgebied gespecialiseerde teams inzetten, zoals een hondenteam, dregteam, ruiterteam, quadteam en meer.

BURGERNET SIGNELAMENT

Dennis Schoonhoven - een jongen met smal postuur en lichtblond haar - droeg een zwart T-shirt, donkerblauwe sweater, korte blauwe spijkerbroek en hoge Lowa-bergschoenen met zwarte sokken. Tevens heeft hij een big shopper van Action bij zich. Wie informatie heeft over de vermissing, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met CPV coördinator Teun Hakvoort,

M. 06-27098302.

 

Download het handboek
ANBI gegevens