De zoektocht in de bossen bij Hilversum naar de verdwenen eigenaar van Brasserie Bakboord in Almere Haven heeft zondag niets opgeleverd. De actie was op touw gezet door de Urker stichting Coördinatie Platform Vermissing (CPV). Die was ingeschakeld door de familie en bekenden van de 50-jarige Edwin Takens.

De CPV was met tien Urkers aanwezig in Hilversum. Enkele tientallen vrijwilligers hadden zich gemeld om mee te helpen zoeken. Ook werden er honden van Dutch Rescuedogs uit Drenthe ingezet. Volgens een woordvoerder van de Urker organisatie is er geen verzoek ingediend om morgen verder te zoeken.

Takens wordt vermist sinds dinsdag. Zijn auto werd gevonden op een parkeerplaats in de bossen bij Baarn. De chef-kok woont in het nabijgelegen Soest. De politie heeft de afgelopen dagen tevergeefs om de bossen bij de parkeerplaats naar hem gezocht.

Volgens RTV Utrecht heeft het CPV de zoekactie verlegd naar de bossen in de richting van Hilversum, voorbij de A27, na een tip dat de man in de buurt van de zogeheten Egelshoek zou zijn gezien. De politie deed aan de burgerzoekactie mee.

Bron: Omroep Flevoland

 

 

Download het handboek
ANBI gegevens